تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
امید پژوهش
سالار و
آدرس
omidstar.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
آموزش تصویری سس لبنانی ـ موهامورا
در این قسمت آشپزی سایت تفریحی.کام روش درست کردن یک نوع سس لبنانی را می دهیم امیدوارم با ذائقه شما هم جور در بیاد . یک بار امتحان کنید .
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱۵ دقیقه
مجموعاً: ۳۰ دقیقه
مواد لازم :
فلفل دلمه ای | ۳ عدد (۲۴۰ گرم پوره) (قرمز) |
سیر | ۴ حبه |
گردو | ۵۰ گرم |
زیره سبز (آسیاب شده) | ۳/۴ قاشق چایخوری |
رب انار | ۱ و نیم قاشق سوپخوری |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱/۴ فنجان (کاملاً خالص) |
طرز تهیه سس لبنانی:
۱٫گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد.
۲٫حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید.
۳٫ فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ی کباب کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند قاشق آب در یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست فلفل ها را بکنید. فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید.
۴٫ پیاز را پوست بکنید و ۴ قسمت کنید.
5. فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و روغن زیتون را داخل ظرف غذا ساز بریزید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه دار کنید و سس را داخل یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید.
نکته:
۱٫ می توانید از فلفل پیکیلو استفاده کنید.
۲٫ می توانید مقدار گردو را دو برابر کنید. سس چربتر و غلیظ تر می شود.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: آشپزی ودرس کردن دسرو .غیره ، ،
برچسبها: